Faderskapstest

PappatestVårt vanligaste test. Ett faderskapstest ger besked om en man är biologisk fader till ett barn eller inte. Det går bra att endast testa pappa och barn. Resultatet blir dock säkrare om mamman också deltar, men det är inte nödvändigt. Vi garanterar en säkerhet på minst 99,999 % om båda föräldrarna testas tillsammans med barnet. Om endast pappan och barnet testas, garanterar vi ett svar med en sannolikhet på minst 99,9 %. Om pappan blir exkluderad som biologisk fader, dvs pappan kan inte vara barnets fader, är resultatet 100 % säkert, oavsett om mamman har testats eller ej. Enda undantagen till ovanstående sannolikhetssiffror är i de ytterst sällsynta fall då en mutation skett eller den biologiska fadern är nära anhörig till den testade fadern.

Test av pappa, mamma och ett barn ingår i priset, som är Sveriges lägsta: Endast 1495 kronor!

Tillägg:

  • Alternativt DNA-prov, t ex tandborste eller näsduk: 895 kronor per prov.
  • Ytterligare person, t ex ytterligare barn, farfar eller alternativ  pappa: 975 kronor per person.
  • Ytterligare testpaket. Om du vill ha testet uppdelat och skickat till olika adresser, även utomlands: 95 kronor per extra paket eller adress. Ett testpaket till en adress ingår naturligtvis i grundpriset för ett faderskapstest.
  • Expressleverans gör att du normalt får faderskaps- och Y STR DNA-tester, ej alternativa DNA-prover, inom 5 vardagar efter att vi mottagit dina prover. Övriga tester går ca 4 dagar snabbare än med vanlig postgång. 250 kronor i tilläggsavgift.

Vårt laboratorium, DDC, är USAs mest betrodda laboratorium, som utför mer än 75 % av alla privata faderskapstester i USA. Våra DNA-tester är utförda med DDC´s Dual Process™, vilket innebär att alla prover körs dubbelt för 100 % säkerhet. DDC är naturligtvis AABB- och ISO 17025-certifierat för högsta standard och tillförlitlighet. Här kan du se en lista på alla certifieringarna.

Beställ nu för endast 1495 kronor!