Test av Farfar/Farmor/Mormor/Morfar

Mor- och farföräldrar Genom att testa ett barn och dennes farföräldrar och/eller morföräldrar kan man få fram sannolikheten för att trolig pappa eller mamma verkligen är biologisk förälder till barnet. Vi rekommenderar starkt att mamman (och pappan om det är släktskap med mamman man vill veta) inkluderas i testet, vilket inte kostar något extra. I regel räcker det med en farförälder eller morförälder, men ju fler som testas, desto säkrare blir svaret. Om resultatet inte ger ett tillräckligt säkert svar, kan man komplettera med ett Y DNA-test eller ett Mitokondriellt DNA-test eller med fler nära släktingar.
I ett Farfartest ingår ett barn, modern (eller fadern) och båda far- eller morföräldrarna. Pris: Endast 2295 kronor.

Tillägg:

  • Alternativt DNA-prov, t ex tandborste, tandtråd eller näsduk: 895 kronor per prov.
  • Ytterligare person, t ex syskon, andra föräldern eller ytterligare far- eller morförälder: 975 kronor per person.
  • Ytterligare testpaket. Om du vill ha testkitet uppdelat och skickat till olika adresser, även utomlands: 95 kronor per extra paket eller adress. Ett testpaket till en adress ingår naturligtvis i grundpriset för ett test.
  • Expressleverans gör att du normalt får faderskaps- och Y STR DNA-tester, ej alternativa DNA-prover, inom 5 vardagar efter att vi mottagit dina prover. Övriga tester går ca 4 dagar snabbare än med vanlig postgång. 250 kronor i tilläggsavgift.

Vårt laboratorium, DDC, är USAs mest betrodda laboratorium, som utför mer än 75 % av alla privata faderskapstester i USA. Våra DNA-tester är utförda med DDC´s Dual Process™, vilket innebär att alla prover körs dubbelt för 100 % säkerhet. DDC är naturligtvis AABB- och ISO 17025-certifierat för högsta standard och tillförlitlighet. Här kan du se en lista på alla certifieringarna.

Beställ nu för endast 2295 kronor!