Ofarligt Faderskapstest av foster från Natera

Faderskapstest av foster Nu kan faderskapet bestämmas på ett säkert och ofarligt sätt även innan barnet är fött. Vårt non-invasiva (oskadliga) faderskapstest är helt ofarligt för både mamman och barnet, eftersom vi får fram barnets DNA genom mammans blod. Det enda vi behöver är blodprov från mamman och prov med medföljande testpinnar från pappan.

Vi skickar testpaketet med provrör och testpinnar direkt hem till dig efter att du beställt. Blodproverna kan tas av valfri läkare, sjuksköterska eller annan person med behörighet att ta blodprov. Du skickar tillbaka proverna direkt till labbet med FedEx som hämtar upp dina prover på vald adress. I normala fall får du resultatet efter 6-7 vardagar. All frakt sker express och är inkluderat i priset. Analysen jämför omkring 317 000 DNA-markörer och resultatet ger en sannolikhet på minst 99,9 %.
Av etiska skäl uppger inte labbet fostrets kön. Provtagningen måste göras av behörig personal inom sjukvården. Du får full returrätt så länge proverna ej är skickade till labbet, men de drar av 500 kronor för testkitet som vi inte vill ha tillbaka. Testet går inte att utföra på föräldrar som genomgått benmärgs- eller stamcellstransplantation. Blodtransfusioner äldre än en vecka påverkar inte resultatet. Testet går att utföra från den 8e graviditetsveckan, men kan endast utföras vid havandeskap av ett foster.

Test av ytterligare förmodad pappa kostar 2495 kronor extra. Endast tillgänglig när prov skickas in och analyseras samtidigt som blodprov av mamman och den förste förmodade pappan.

Detta test ger inga besked om fostrets kön eller eventuella sjukdomar.

Pris: 12995 kronor.

Vårt laboratorium för oskadliga faderskapstester på foster är DDC, men det är Natera i Kalifornien som utvecklat analysen. Här är länken till Natera om du vill veta mer.

Beställ nu för 12995 kronor!