Moderskapstest

MammatestExakt samma test som vårt faderskapstest, men istället för pappan testar vi mamman. Vid moderskapstest garanterar vi ett svar med en sannolikhet på minst 99,9 %. Om mamman blir exkluderad som biologisk mamma är resultatet 100 % säkert. Samma undantag som för faderskapstest finns och dessa kan ni läsa om under fliken Faderskapstest. Test av mamma och ett barn ingår i priset.
Priset för ett moderskapstest: Endast 1495 kronor!

Tillägg:

  • Alternativt DNA-prov, t ex tandborste eller näsduk: 895 kronor per prov.
  • Ytterligare person, t ex ytterligare barn eller alternativ mamma: 975 kronor per person.
  • Ytterligare testpaket. Om du vill ha testkitet uppdelat och skickat till olika adresser, även utomlands: 95 kronor per extra paket eller adress. Ett testpaket till en adress ingår naturligtvis i grundpriset för ett moderskapstest.
  • Expressleverans gör att du normalt får moderskaps-, faderskaps- och Y STR DNA-tester, ej alternativa DNA-prover, inom 5 vardagar efter att vi mottagit dina prover. Övriga tester går ca 4 dagar snabbare än med vanlig postgång. 250 kronor i tilläggsavgift.

Vårt laboratorium, DDC, är USAs mest betrodda laboratorium, som utför mer än 75 % av alla privata faderskapstester i USA. Våra DNA-tester är utförda med DDC´s Dual Process™, vilket innebär att alla prover körs dubbelt för 100 % säkerhet. DDC är naturligtvis AABB- och ISO 17025-certifierat för högsta standard och tillförlitlighet. Här kan du se en lista på alla certifieringarna.

Beställ nu för endast 1495 kronor!