Genetisk rekonstruktion

Om den förmodade fadern inte finns tillgänglig för provtagning erbjuder vi testet "Genetisk rekonstruktion". Istället för att testa fadern, kan man testa nära anhöriga personer till fadern. För en Genetisk rekonstruktion måste vi ha DNA-prover från barnet och minst två nära anhöriga personer till fadern. Som nära anhöriga räknas ett helsyskon (alltså en farbror till barnet) eller en biologisk förälder (en farmor eller farfar till barnet).

En genetisk rekonstruktion fordrar avancerade analysmetoder. Om endast två nära anhöriga till fadern deltar i testet, måste vi ha barnets biologiska mamma med i testet. Om mamman inte kan testas, måste vi ha prover från minst tre nära anhöriga till den förmodade fadern.

Kontakta oss för fri konsultation.

info@pappatest.se

Test av 1 barn och mamma samt två nära anhöriga till förmodad pappa eller Test av 1 barn och tre nära anhöriga till förmodad pappa. Endast 4995 kronor.

Tillägg:

  • Alternativ DNA-källa, t ex tandborste eller näsduk: 895 kronor per prov.
  • Ytterligare testpaket. Om du vill ha testkitet uppdelat och skickat till olika adresser, även utomlands: 95 kronor per extra paket eller adress. Ett testpaket till en adress ingår naturligtvis i grundpriset för testet.
  • Expressleverans med spårbarhet snabbar upp transporten till labbet med ca 4 dagar. 250 kronor i tilläggsavgift.

Vårt laboratorium, DDC, är USAs mest betrodda laboratorium, som utför mer än 75 % av alla privata faderskapstester i USA. Våra DNA-tester är utförda med DDC´s Dual Process™, vilket innebär att alla prover körs dubbelt för 100 % säkerhet. DDC är naturligtvis AABB- och ISO 17025-certifierat för högsta standard och tillförlitlighet. Här kan du se en lista på alla certifieringarna.

Beställ nu för endast 4995 kronor!