Säkra tester till låga priser

PappatestTack vare den nyutvecklade DNA-tekniken har bestämning av faderskap och andra släktskap blivit mycket billigare och framför allt mycket säkrare. Vi garanterar en sannolikhet på minst 99,9 % om endast pappa och barn testas och 99,999 % om även mamman deltar i testet. Oftast blir sannolikheten mycket högre. Om det visar sig att testad man inte är biologisk pappa till testat barn, är resultatet 100 % säkert även om mamman inte deltar i testet. Notera att vi testar alla prov dubbelt med DDC´s Dual Process™ för att utelsuta alla felkällor under analysprocessen. Om inte de båda proven visar samma resultat görs analysen om. Du kan alltså vara helt lugn för att vårt resultat berättar sanningen. Labbet garanterar att alla resultat är 100 procent riktiga.
Trots den höga kvaliten kan vi erbjuda våra DNA-tester till Sveriges lägsta priser: Endast 1495 kronor för vårt faderskapstest! Då ingår allt, även test av mamman, vilket inte är nödvändigt. Inga dolda avgifter tillkommer.

Provet är enkelt att ta. Du skrapar insidan av kinden med de provpinnar som följer med testkuvertet, fyra provpinnar per person. Det följer med en utförlig beskrivning som är lätt att följa. Efter provtagningen ska proverna lufttorkas i minst 20 minuter och sedan läggas i ett förfrankerat kuvert, som skickas tillbaka till oss. Normalt har du svaret inom 7-9 arbetsdagar. Det är postgången som tar längst tid, själva analysen av ett faderskaps-, moderskaps- och Y STR DNA-test tar endast två dagar. Övriga tester kan ta lite längre tid, liksom om något av de insända proverna är ett sk alternativt DNA-prov. Läs mer om dessa under fliken Alternativt prov.

Klicka på testnamnen ovan för att få mer information om våra olika tester.